fredag 21. januar 2011

Dagens duft 21.01.11

En mangeårig favoritt i dag - Etro sin Messe de Minuit! Jeg kjøpte den i et sensommerhett New York, og den er fin året rundt. Særlig når man jobber i bibliotek!

6 kommentarer:

Jenny B sa...

Mmm, Messe de Minuit, den doftar så härligt av mögliga gamla böcker! Jag beundrar dem som bär den; jag tycker om att sniffa på den men vet med mig att jag inte skulle använda den så ofta själv.

Idag har jag istället premiär för min julklappsparfym, La Tulipe från Byredo! Den var noggrant inpackad, och jag vågade först inte riva sönder pappgördeln runt asken, men till slut fick jag upp den. Det är en fräsch doft med det ovanliga och fina inslaget av tulpan. Det passar ju bra när man drömmer om våren!

glamouringeniøren sa...

Hermes Rose Ikebana i dag, som de fleste andre dager. Den er min hverdagsduft, god, safe og alltid en vinner uansett humør og form. Liker spesielt den grapefrukt noten som kommer frem akkurat i begynnelsen.

Anonym sa...

To små dusjer Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune bak hvert øre i dag. Friskt, mykt og oppløftende.

Britt Åse sa...

Her er dagens duft Louanges profanes fra Parfumerie generale (vil du selge din Cashmere, så bare rop ut, Glambibl!)
Jeg kjenner at behovet for mer vårlige dufter begynner å melde seg, og La Tulipe - som jeg foreløpig har en prøve av - er nydelig :)
Messe de Minuit fikk jeg prøve av sist uke, og den skal testes mer systematisk i helgen.

Anonym sa...

Eg duftar av Narciso Rodriguez EdT, ei muskduft med appelsinblomst, osmanthus, vanilje og vetiver i tillegg. For meg er den ei "power-parfyme", eg har tidlegare omtalt den som forhandlingsparfymen min. Når eg skal i forhandlingar har eg på meg den. Vårleg er den og, etter mi nase.

ANNEPÅLANDET sa...

I dag ble det Elizabeth Ardens Green Tea, rett og slett. Temmelig triviell, men matcher slitne jeans og migrene, og noen ganger er det nettopp hva som skal til. Ja, jeg vil nesten hevde at den HJELPER mot hodepine, og det kan man ikke si om særlig mange dufter. Kun denne og gode gamle 4711, men kanskje Glamourbibliotekaren vet mer om dette? I så fall kunne det blitt et spennende blogginnlegg!
Ha en velduftende helg!