onsdag 19. januar 2011

Dagens duft 19.01.11

I dag måtte det bli Libertine fra Vivienne Westwood. Den er en av de koseligste duftene jeg vet om, og sånt trenger man en tidlig morgen når man står opp og er trøtt og helst vil krølle seg sammen og sove litt lenger.

6 kommentarer:

Jenny B sa...

Ikväll skall jag på teater, så jag valde en parfym som är lätt och som kommer att försvinna under dagen: Philosophy Pure Grace. Den doftar som nytvättat som man just plockat ut ur torktumlaren! Så gott!

Mari sa...

Prada i dag, det er så jeg kjenner hornene vokse ut i panna. Duft som minner om vinter og passer av og til.

Anonym sa...

Å, eg var nære på å kjøpe Libertine då vi var på Jersey! Men eg hadde kjøpt så masse, så eg hadde sett bremsene på. Angrar, sjølvsagt. Budoir har eg, derimot, skanky, pudrete og rampete. Eg har skrive om den her: http://altgodt.wordpress.com/2010/01/20/boudoir/

I dag har eg på meg Feuilles de tabac, også med litt skank, men deilig.

Lotta sa...

Clean Warm Cotton var min doft idag. Luktar mysigt, rent och fräscht men ändå speciellt. Får ofta positiva kommentarer när jag bär den.

ANNEPÅLANDET sa...

I dag ble det L*Eau des Hesperides fra Diptyque her hos meg. Lett og frisk, og varer lenge selv om det er en cologne. Det er den første duften som har gjort meg helt lykkelig siden Elysium fra Clarins - verdens beste duft som dessverre forsvant like etter at den kom og etterlot seg en mengde lengtende fans. Hvorfor slutter de å lage en så populær duft, tro? Det skulle jeg gjerne visst...

glamouringeniøren sa...

Jeg hadde Bronze Goddess en dag til (er egentlig ikke så flink til å variere).