mandag 17. januar 2011

Dagens duft 17.01.11

En riktig nostalgisk duft i dag - Vie Privée fra Yves Rocher, som for 19-20 år siden var min kusines yndling og signatur. Jeg rørte den ikke den gang i respekt, men fikk tillatelse til å kjøpe en flaske for et par år siden (ettersom hun uansett ikke hadde brukt sin på femten år og ikke hadde lyst til å bruke den mer heller).

Venners signaturdufter skal man ha respekt for.

8 kommentarer:

glamouringeniøren sa...

Dagens duft er Hermes Vanille Galante. Fortsatt en prøve jeg har og fortsatt usikker på om jeg tåler duften og ikke får migrene av den. Så en yderst liten dråpe bak i nakken (mer ned mot skulderbladene i grunn) unner jeg meg. Går greit så langt og den dufter jo så godt :)

Venninedufter skal man holde seg langt unna, derfor blir aldri Chanel Mademoiselle eller Prada Infusion d'Iris mine.

Anglofilia sa...

Morn! Dagens er Dior Midnight Poison. Den eneste jeg klarer av Dior sine dufter, og selv den i små konsentrasjoner.

Anonym sa...

God føremiddag! Eg har på meg Un Bois de Sepia i dag, ei av Serge Lutens' klassikarar som ikkje er så godt kjent. Den kom i 1994, og inneheld fiolblad, vetiver, patsjuli, opoponax, sypress og sandeltre.

Vanlegvis taklar eg ikkje fiolnotar så bra, men i denne og i Feminité de Bois går det fint.

Eigentleg er det kjæresten min som brukar denne mest, men eg går med den når eg saknar han. <3 Ha ein fin dag!

Glamourbibliotekaren sa...

Glamouringeniøren: Lurt å prøve den forsiktig, og hvis den er tvilstilfelle er det sikkert best å unngå den de dagene du i utgangspunktet har hodepine. Men den er fin i allefall! :)

Anglofilia: MP er absolutt den beste Poison-duften.

Altgodt: Jeg tåler heller ikke fiolnoter så bra i parfymer (ekte fiol kan jeg snuse i timevis på, naturligvis). Kjærestedufter er fine å ha!

Ida sa...

Kjære glamorbibliotekar, jeg liker parfymebloggen din meget godt :)

I dag har jeg på meg YSLs Cinéma. Den lukter nydelig på meg, men er litt misfornøyd med holdbarhetsevnen. Må ta på en ny dose etter noen timer, så noe sier meg at den flasken kommer til å tømmes fort... :)

Glamourbibliotekaren sa...

Så hyggelig at du liker bloggen!
Det hender man blir "immun" mot egne parfymer - altså at alle andre fremdeles kjenner den godt, selv om man selv synes den forsvinner. Du får spraye med måte :)

Sophie sa...

Venners signaturdufter skal absolutt respekteres, på lik linje med deres ektefeller osv.
Synd, men sant.

Jeg fikk tillatelse til (eller tilgivelse for) å kjøpe min venninnes signaturduft, som jeg simpelthen elsker, etter at hun hadde flyttet til en annen by. Hun brukte den da vi ble kjent som 19-åringer, og nå tenker jeg på henne når jeg bruker den selv. Veldig hyggelig.

Duftomtale ønskes, vi snakker om Diors "Miss Dior" (ikke å forveksle med den totalt forskjellige "Miss Dior Chérie", slik min mann gjorde på en flyplass en gang).
Sophie

Glamourbibliotekaren sa...

Det var raust gjort av din venninne! Bra for deg! :) Jeg har den ikke, så det kommer nok ikke noen omtale her med det første. (og bevares, den er virkelig noe helt annet enn sukkertøyduftende Miss Dior Chérie!)