tirsdag 18. januar 2011

Dagens duft 18.01.11

I dag ble det Curious. Magnolia, tuberose, vanilje, pærer. Av en eller annen grunn har jeg en tendens til å gå for blomsterparfymer om vinteren og tyngre røkelsesparfymer om sommeren.

5 kommentarer:

glamouringeniøren sa...

Her ble det kanskje også en klassisk sommerparfyme, Estee Lauder Bronze Goddess.
Føler meg ikke spesielt som en brun gudinne, men den milde duften av kokos er deilig året rundt synes jeg. Og den gir aldri hodepine, så det er et pluss!

Jenny B sa...

Idag har jag Un Parfum d'Ailleurs et Fleurs från The Different Company. Den är blommig, men har en ton av mandarin som gör att jag förknippar den med jul och vinter. Jag måste passa på att ha den när den känns rätt!

gjesten sa...

Valgte Acqua di Parma til helsort antrekk og rød leppestift. Den er så god på dager da man trenger en rustning.

Glamourbibliotekaren sa...

Glamouringeniøren: Jeg tror kanskje den er en nær slektning av Estée Lauder sin parfyme fra året før - Azurée Soleil? Deilig. Den må jeg skrive om en gang.

Jenny B: Den er så fin!! På min ønskeliste også!

Gjesten: Klassiker! Bra valg.

glamouringeniøren sa...

Det tror jeg stemmer ja, Tom Ford lagde Azuree Soleil når han jobbet sammen med med Estee Lauder. Når det samarbeidet ble avsluttet så kom de ut med Bronze Goddess. Den skulle opprinnelig være en limited edition den også, så jeg hamstret to flasker :) Men jeg ser den ennå til salgs. Så mulig den ble en suksess.

Ser at notene er som følger:
Bronze Goddess:
DESIGN HOUSE - Estee Lauder
YEAR INTRODUCED - 2008
FRAGRANCE NOTES - orange, sandalwood, lavender, coconut milk, magnolia, myrrh, amber, mandarin, jasmine, orange blossom, tiare flower, vanilla, bergamot, vetiver, lemon.

Azuree Soleil:
DESIGN HOUSE - Estee Lauder
YEAR INTRODUCED - 2007
FRAGRANCE NOTES - orange blossom, vetiver, gardenia, myrrh, mandarin, magnolia petals, coconut cream, amber, caramel, jasmine, bergamot, sandalwood.

Så ganske like :)