fredag 14. januar 2011

Dagens duft 14.01.11

Dagens valg ble Givenchys L'Interdit, den nye versjonen fra 2002. For meg er den en vinterduft, ettersom jeg kjøpte den i januar 2003. Fin!

12 kommentarer:

Anglofilia sa...

Morn! Her er dagens duft Carons Acaciosa. Som den har vært de siste 4 dagene. Har perioder der jeg bruker mye Caron, og andre der jeg ikke kommer helt over ens med disse duftene. De andre jeg har er Eau de Noel og Parfum Sacre. Ha en riktig fin fredag!

Monica sa...

Hei og gratulerer med ny blogg! Vet ikke om det er rett å spørre her, men jeg drister meg utpå likevel. Dette med holdbarhet og parfymer - hva er egentlig riktig? Skal man lukte seg frem? Sitter her med en Chanel Chance som jeg kjøpte i 2005. Den har stått ganske kaldt hele tiden. I utgangspunktet synes jeg den er litt sterk og frykter den blir verre på hvis den i tillegg kan defineres som utgått på holdbarhetsdato. Ha en fin dag!/Monica

glamouringeniøren sa...

Gratulerer med ny blogg :)

Her er dagens duft Hermes Un Jardin Apres la Mousson.
Er ikke så god på noter og sånt, så her kan jeg kanskje lære noe. Men for meg så dufter denne litt sterkere, og litt mann egentlig. Var i humøret for det i dag :)

Jenny B sa...

Idag har jag Magnolia Nobile från Acqua di Parma. Den doftar friskt, men litet gammaldags, och det gillar jag!

Hermia Says sa...

Grattis till bloggen (och till oss läsare som får ta del av den :))!

(Är fortfarande på jakt efter den perfekta parfymen. Förra helgen besöktes L'Artisans butik i Marais, Paris. Doftade på både det ena och det andra (på parfymerade tygbitar i glas, kanske inte bästa sättet att "visa" parfym på?) och gick därifrån med en närmast chockad och bedövad näsa ;) Ska ge dem en ny chans vid något annat tillfälle...)

Anonym sa...

Gratulerer med ny blogg, her har du gjort eit stort arbeid! Dagens duft er Kenzo Femme Once Upon A Time, toppnotane er florale med fresia og peon. Basen er varmare, men tørr, med sandeltre, amber og musk. Eg likar den veldig godt, og kjøpte den siste Glasmagasinet hadde her om dagen i gåve til meg sjølv.

Du og dei andre lesarane dine er forresten velkommen inn til Parfymesnakk, vårt norske parfymeforum. Her finn du det: http://parfymesnakk.hostingdelivered.com/

Anonym sa...

Dagens duft, min favoritt, og mine omgivelser også - de blir så glade når det lukter "meg" - er Chanel Chance. I morgen er det helg, og da blir det nok Délices de Cartier.

God helg!
Lille My

Unknown sa...

Annick Goutals Ambre Fétiche her - heftige saker! (Og takk for spennende blogginitiativ!)

Lene sa...

Her er det Chloè Intense som er dagens duft - den med svart sløyfe. Den er litt intens for meg som er mest vant med den noe mildere (nye) Chloè med pudderfarget sløyfe, men jeg prøver meg fram.

Jeg lurer, som Monica, også på hvor lenge en parfyme holder. For noen år siden hadde jeg nok en ti-femten parfymer men jeg følte at jeg ikke fikk brukt dem så jeg gav alle bort og holdt meg til en duft i noen år. Nå er jeg oppe i fire og når jeg leser de koselige historiene om når og hvor du kjøpte "dagens duft" så ser jeg jo at det tydeligvis går ann å ha mange, og å ha dem lenge. Fortell gjerne hvordan du oppbevarer dem, enten her eller på den andre bloggen, jeg vet ikke om dette er tenkt som et "how to"-forum.. Fint initiav er det iallefall, jeg ser fram til å lære mer om parfyme herfra! God helg :)

Lotta sa...

Trevligt med ny blogg om mitt favoritämne. Dior Dune är dagens doft här hos mig!

ANNEPÅLANDET sa...

Gratulerer med ny blogg! Dette blir spennende!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for kommentarene, alle sammen! Hyggelig at dere vil følge bloggen!

Monica & Lene: Holdbarhet kommer helt an på. Det er sikkert en eller annen temperatur som er ideell, men jeg har god erfaring med å oppbevare parfymer i et skap/skatoll med døren lukket, i vanlig romptemperatur. Det verste er visstnok å ha dem inne på et varmt og opplyst bad, så mange parfymerier gjør seg selv en bjørnetjeneste ved å plassere testflaskene sine på glasshyller med varme og sterke lamper under og over. Jeg har parfymer som har holdt i tjue år, det varierer fra flaske til flaske. Man må prøve seg fram. De holder seg som regel i årevis!