onsdag 30. mars 2011

Dagens duft 30.03.11

De siste dagene har jeg vært i en sky av Charlie. Jeg fikk den av en venninne av mamma da jeg var 10, og kjøpte den på nytt for et par år siden. Ung og fri karrierekvinne på 70-tallet, det er meg i dag!

5 kommentarer:

Silje student sa...

Hei!
Har et aldri så lite parfyme-mysterium...
Min favorittparfyme da jeg var ungdom var "Blue" - altså over ti år siden... Jeg liker fortsatt lukta- og skulle gjerne hatt noe som lukter noe lignende!

Jeg kjøpte den altså på danskebåten for mellom 10-15 år siden. Spurte etter den senere, og hørte den gikk ut av produksjon. Det står kun "BLUE" på flakongen, men under står det "inspired by claude monet". Blå flakong, med en halvsirkel/buet formet flakong, med rett bunn... Det er fortsatt noen dråper igjen - og den lukter så friskt! Så vår! Lukta er vanskelig å beskrive - men jeg får liljekonvall assosiasjoner.

Vet du eventuelt hvilken det her er snakk om?

Eller om det er noen riktig gode, friske dufter med liljekonvall?

Jenny B sa...

Jag hade Laura Mercier Eau de Lune på onsdagen. Den luktade gott rakt igenom två hårda pass på gymmet!

k sa...

Silje student:
er det denne?
http://www.cheapsmells.com/viewProduct.php?id=142485

Silje student sa...

nei, dessverre! men takk for tips! ;)

Glamourbibliotekaren sa...

Silje Student: Jeg har ikke klart å finne ut av hvilken det er, men det finnes flere gode liljekonvalldufter! Crabtree&Evelyn har en, Diorissimo fra Dior, Comme des Garcons Lily (fra den grønne serien) - og jeg synes Guerlains nydelige "Idylle" dufter litt liljekonvall.