torsdag 10. mars 2011

Dagens duft 10.03.11 og noen dager framover

Nå tenker jeg å gjøre sånn som jeg gjør i blant: Bruke samme parfyme i en ukes tid istedet for å bytte nesten hver dag. Dere som vil rapportere daglig, kan selvfølgelig legge igjen kommentarer til denne posten hver dag! (skriv gjerne dato for sikkerhetsskyld)

Første flaske ut er Laura Merciers fine L'Heure Magique. Nydelig!

7 kommentarer:

Jenny B sa...

Idag, torsdag, har jag den underbara Keiko Mecheri Jasmine! Litet blommig och litet grön, så att man tänker på våren.

Jazzku sa...

Det blir l'eau d'issey i dag som hver vårdag, jeg er umåtelig lei i år og synes egentlig ikke den har noen ordentlig duft. Den starter fint, men så skjer det ikke noe mer, det er som å lukte blankt ark. Jeg tror jeg skal droppe den. Det betyr imidlertid at jeg kan ut på parfymejakt, hurra!

Glamourbibliotekaren sa...

Jenny B: Å, den er så fin! Heldiggris.

Kristine: Bra plan. Ingen vits i å bruke parfymer man er lei!

glamouringeniøren sa...

Jeg har allerede brukt Estee Lauder Bronzee Goddess i noen dager og tror jeg skal kose meg med den i en ukes tid til. Bytter sjelden hver dag, men kanskje annen hver uke jeg :)

Karina sa...

I kveld blir det Venice, en god gammel Yves Rocher favoritt kjøpt på ebay. Husker godt at mamma brukte denne då eg var liten..

Jenny B sa...

Idag, fredag, valde jag L'Artisan Poivre Piquant.

Lene sa...

Tirsdag er det idag, og idag falt valget på "sommerparfymen" min; J'adore. Lenge siden sist, og så deilig den er! Gledelig gjensyn med både den og solbrillene idag :)