mandag 14. januar 2013

Dufter i 2013 - Uke 3Mandag 14.01: Roger et Gallet Eau de Gingembre. Herlig! En av de beste neroliduftene. 

Tirsdag 15.01: L'Artisan Mûre et Musc Extreme, kjøpt i New York for ganske nøyaktig fem år siden denne uka, på Barneys, av en Nathan Lane-aktig selger med maritimt inspirert dobbeltkneppet dressjakke med blanke knapper.


Onsdag 16.01: Mûre et Musc Extreme i dag også. 

Torsdag 17.01: Curious. Hvorfor hvite blomster passer så fint i januar vet jeg ikke, kanskje av den enkle grunn at jeg kjøpte denne parfymen i januar for mange år siden.


Fredag 18.01: Coco, signaturduft gjennom snart tjue år! 


Lørdag 19.01: Givenchy L'Interdit, den nyeste. 

Søndag 20.01: Selveste 4711! Den har jeg jo faktisk ikke skrevet om.

8 kommentarer:

Hermia Says sa...

Så roligt att veckorapporterna är tillbaka! På mitt biblioteksjobb törs jag egentligen inte använda så mycket dofter. Men idag kunde jag inte motstå en vårig doft av någon av DKNY-varianterna i nacken..

Glamourbibliotekaren sa...

mmm.. våren..

Hermia Says sa...

Ja, vår i hjärtat.. -10 ute och snö

ANNEPÅLANDET sa...

Har fått mange fine duftprøver i det siste, og driver og tester dem. Det er så mye som dufter så godt - så er gjelder det å bruke eliminasjonsmetoden og få sortert ut de man IKKE liker raskest mulig. Byredos Blanche peker seg ut som en favoritt, det samme gjør Diptiques L'Eau.

Britt Åse sa...

Så langt denne uka har jeg brukt følgende dufter:
Prada, L'Eau Ambrée
Gucci, edp
Etat Libre d'Orange, Tilda Swinton Like this.
Estee Lauder, Knowing
Chr.Dior, Diorella (vintage).

Glamourbibliotekaren sa...

Hermia: Snart, snart!

Annepålandet: Hjelp, der sier du noe. Jeg har så mange testere liggende; mistet oversikten for mange år siden.. kanskje jeg burde gå gjennom dem snart.

Britt Åse: åå, Tilda Swinton Like This er så FIN! Hadde planer om å kjøpe den sist jeg var i New York, men en stakkars nysende glamourgemal gjorde at jeg fikk stå over.

ANNEPÅLANDET sa...

4711 er så fin! Min aller første duft, kjøpt da jeg var på korpstur i Köln for hundre år siden. Ypperlig mot tunge dager og hodepine, faktisk. En oppløftende duft. Dessverre varer den VELDIG kort...

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, den varer altfor kort dessverre. Den minner om farmor - hun hadde alltid en flaske stående i skapet i sitt grønne bad.