torsdag 7. april 2011

Dagens duft 07.04.11

Vanilla Fields! Nydelig.

5 kommentarer:

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Jeg har bestemt meg for å rapportere om parfymenvalget mitt i en uke framover, for jeg er litt som deg, jeg liker å velge duft fra dag til dag! I dag falt valget på Messe de Minuit igjen! Neste helg reiser jeg på en liten påskeferie til Frankrike. Har du noen gode tips til franske parfymer som man ikke får tak i i Norge, som jeg burde være obs på?

Glamourbibliotekaren sa...

Tja, nå får man jo tak i en del franske merker her, men det kan jo være enkelte dufter hos f.eks. Guerlain som bare selges i Frankrike. Sjekk ut alt du kommer over av L'Artisan også, og Serge Lutens er det mange som er begeistret for (finnes ikke i Norge). Ellers er det jo morsomt å bare prøve merker du aldri har sett eller hørt om før. God tur!

Alt godt sa...

I dag har eg mange dufter på meg, byrja med Etra by Etro, som eg tok på meg på Illums. Den er god, men for diskret, syns eg. Ynskjer meg litt meir "punch". På venstre hand har eg Dior forever and ever, eller noko slikt, ei kjøleg, lekker duft med rose, jasmin og peon, trur eg. I tillegg har eg forskjellig anna som eg ikkje huskar. :-)

Jenny B sa...

Jag hade Laura Merciers Eau de Lune på dagen. Efter ett träningspass tog jag på Givenchy Hot Couture, för jag skulle ut på jazzklubb och ville lukta gott. Nu sitter det en fläkt av Hot Couture i halsduken, så jag känner den varje gång jag tar på mig för att gå ut!

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Takk for gode tips!