fredag 4. februar 2011

Dagens duft 04.02.11

Coco Chanel, sånn er det! Jeg er like nyforelsket i denne etter 18 år.

6 kommentarer:

Jenny B sa...

Idag har jag plockat fram en gammal favorit, Christian Lacroix C'est la Vie som tyvärr inte tillverkas längre. När jag var student var det en av de få jag hade, och jag hade den varje dag en period. Den är ganska stark, kryddig och söt, så jag undrar i efterhand om jag skrämde mina stackars kurskamrater. Men en ensam flicka bland en massa teknologpojkar måste få göra något för att sticka ut!

Bibliotekarie i Varberg sa...

Jag använder Annick Goutals Eau d'Hadrien både som bodylotion och parfym idag. Den är så pass mild att det går bra. Presentlådan inhandlade jag åt mig själv på Liberty i London i höstas.

Alt godt sa...

Sublime Balkiss i dag, The different Company's lettlikte sommarduft som eg går med for å minne meg sjølv om at det lysnar. Våren kjem snart, juhu! :D

Seema sa...

Idag bruker jeg som vanlig L'Artisan parfumeurs Timbuktu. Vi er tilbake i vaar gamle hjemby i soer-Frankrike for noen uker, og jeg tok bare med meg en eneste parfyme. Og Timbuktu er deilig aa baere hver dag! Det kommer faa parfyme-rapporter fra meg ettersom jeg har vaert eksklusivt trofast mot Timbuktu i noen uker og kommer til aa bruke bare den i noen uker til. Det kan imidlertid vaere at jeg gjoer et parfyme-innkjoep. :)

Lotta sa...

YSL Paris bär jag idag för andra dagen i rad. Ovanligt! Den ger en nostalgisk 80-talskänsla eftersom jag hade den då. Köpte en 25 ml-flaska på NK-rean för två år sedan och gillar den faktiskt fortfarande.

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle velduftende rapporter! :)