onsdag 7. mars 2012

Bigarade ConcentréeJean-Claude Ellena skapte denne parfymen for Frederic Malle i 2002, og det har en frisk unisex-duft. En litt bitter og konsentrert appelsin er mest fremtredende, og det er på ingen måte den søte vaniljeaktige appelsin-noten som ofte finnes i "snillere" parfymer. Snarere appelsinskall. Den er kompleks. Tørr og varm. 

  • Toppnote: Bitter appelsin (fra Sevilla)
  • Hjertenote: Rose
  • Basenoter: Gress, sedertre 

Jeg fikk min nå i februar av min elskede, som synes det er moro å kjøpe parfymer til meg helt uoppfordret. Jeg stoler 100% på hans smak!


2 kommentarer:

Anita sa...

Høres ut som en nydelig duft!!

Jeg kunne tenkt meg å teste Bottega Veneta EdP, men har ikke funnet noe sted hvor den selges. Planer om å dra til Roma i slutten av april så kanskje det blir muligheten til å få sniffet litt..

Du har vel ikke tilfeldigvis testet denne?

Falt litt for beskrivelsen av duften:

Tomas Maier, the creative director, describes the inspiration for this creation: “An old house in the beautiful countryside in the Veneto region of Italy with rolling green hills, where we’re from. I envisioned a room with old wood floors, library walls and leather-bound books with the windows open wide, the breeze coming in and cut grass, hay, moss, garden flowers, growing through the room and everything mixing up. That’s where we started.”

House: Bottega Veneta
Nose: Michel Almairac
Notes: Italian bergamot, Brazilian pink pepper, Indian Sambac jasmine, oak moss, patchouli and Indian patchouli.

Glamourbibliotekaren sa...

Hei! Kan ikke huske hvordan den dufter akkurat nå, dessverre. Roma høres ut som et bra utgangspunkt! :)