lørdag 16. august 2014

Musc Nomade


Annick Goutal er et av de merkene jeg virkelig savner etter at Parfumerie i Vibesgate ble lagt ned. Jeg hadde fire-fem jeg hadde tenkt å kjøpe, men planen var å spre innkjøpene litt over tid - og i midlertid forsvant butikken, veldig synd! I allefall - "Musc Nomade" var den jeg aller helst ville ha, fra første gang jeg snuste på den, og på Galeries Lafayette i Paris i mai ble den endelig min. Den har ikke lenger den elegante flasken, så jeg måtte kjøpe "herreflasken" (de kom i to utgaver, men det er samme duft) - men den er jo like fin, faktisk. 

Den ble laget i 2008 som en del av Les Orientalistes Collection. Inspirasjonen kommer fra arabiske prinsesser som brukte musk og rose til å parfymere seg, og brente forskjellig treverk for å parfymere rommene sine. Duften er ganske mild selv om den er orientalsk, den er ikke overdådig eller veldig dominerende, man må ganske nær for å kjenne den. Veldig, veldig fin. En "skin scent". 

Noter:
Toppnoter: Angelica, Muscone (syntetisk)
Hjertenoter: Rose, Muscone, Bombay Wood, 
Basenoter: Labdanum ciste, hvit musk, tonkabønne
 3 kommentarer:

Siri sa...

Høres deilig ut :)

Anonym sa...

Er det ingen sted man får tak i denne i Norge?

Glamourbibliotekaren sa...

Siri: Det er den!

Anonym: Det er mulig du kan få tak i den på nettet, men husk å legge til tollgebyr osv - det kan bli ganske dyrt for en uprøvd parfyme.. :)