søndag 6. mai 2012

Ming Shu

En gjensniff med en duft fra fortiden! Den originale Ming Shu kom på slutten av 90tallet, og det har kommet flere varianter av den med årene. Nå så det plutselig ut til at de skal slutte å selge den, så jeg skyndte meg å bestille en flaske. Når jeg ikke har min gamle flaske tilgjengelig, er jeg ikke i stand til å vurdere om den nye er identisk eller forskjellig fra den opprinnelige. Jeg synes den ligner i allefall. Den er aquatic (uten å ha for mye av den oceanic-noten til L'eau d'Issey) og litt blomstrete. Den ligner litt på en av disse Daliflor-duftene til Salvador Dali. 


Mitt beste Ming Shu-minne er fra 1. mai 2000. I gården vi bodde i, hadde et badoppussingsprosjekt strandet, så vi var uten bad i over to måneder. Den 1. mai stod endelig vårt lille bad ferdig, og den første dusjen jeg kunne ta hjemme hos meg selv igjen (etter å ha vært dusj-nomade hos venner og familie samt i skolens gymgarderobe hver morgen før første forelesning), inneholdt både Ming Shu dusjgelé og bodylotion. 


Slike underlige assosiasjoner kan dufter altså gi. 6 kommentarer:

A Foreigner in Italy sa...

Hei, jeg pleier lese bloggene dine, men har ikke kommentert fòr. Nà ble jeg imidlertid ganske sà nostalgisk. Ming Shu var/er favorittduften min hos Yves Rocher. Den ligner nemlig veldig pà Laura Biagiottis parfyme "Laura" som var min absolutte favoritt pà midten/slutten av 1990-tallet. Og siden Yves Rocher produktene ikke koster like mye som Laura Biagiottis sà ble det 1-0 til ham....

Nàr jeg nà tenker pà Ming Shu sà dukker det opp bilder i hodet mitt om en solfylt sommer for lenge siden.... ;-) Rart hvordan man knytter spesielle minner til de forskjellige parfymeduftene.

Glamourbibliotekaren sa...

Så moro! Ja, dufter kan virkelig framkalle minner. Og bra er det!

HildeSofie sa...

Åhoi, er den på vei ut?
*logge inn og bestille umiddelbart*

Det er en av parfymene som virkelig er sommer for meg, takk for informasjonen!

:)

HildeSofie sa...

Oppdatert: puh! Det var på hengende håret, utsolgt for 50 ml, men jeg slo til og kjøpte to 30 ml :D

Glamourbibliotekaren sa...

Lurt!

HildeSofie sa...

Og med på kjøpet slengte den gode Yves en solkrem og brusetabletter til fotbad. Hihi.