mandag 7. november 2011

Dagens duft, uke 45

Mandag 07.11: L'Artisan Voleur de Roses

Tirsdag 08.11: Amouage Jubilation XXV. Minner veldig om Mitsouko.

Onsdag 09.11: Vivienne Westwood Libertine

Torsdag 10.11: Nina Ricci - Le paradis de Nina

Fredag 11.11, lørdag 12. og søndag 13. 11: Coco

7 kommentarer:

ANNEPÅLANDET sa...

Migrene går dårlig sammen med de fleste dufter, så dagens valg ble gode gamle 4711 - den er faktisk laget for å friske opp i toppetasjen, og det gjør den også. Frisk, lett og oppklarende!
Er det forresten lov å komme med spørsmål her? Jeg har lett lenge etter en god Sandalwood-duft. Ser du bruker den fra Body Shop, men den finnes ikke der nå. Kjenner du til noen andre sandalwood-dufter som kan være et forsøk verdt? Regner jeg må over på herre-/unisex-siden, men det er helt ok.

Glamourbibliotekaren sa...

Det er lov å komme med spørsmål! Jeg er veldig glad i den fra Body Shop ja, men den finnes visst ikke lenger. Etro har en fin en som heter Sandalo. De selger Etro f.eks. på The Perfume Shoppe, hvor du kan bestille fem samples for 15 dollar. Jeg mener de har Etro på Cow i Stockholm også. For en nærmere variant, kan du høre på Parfumerie i Vibesgate om de har Lorenzo Villoresi sin sandelparfyme - ifølge hjemmesidene skal de ha den! Den er også fin.

ANNEPÅLANDET sa...

Tusen takk! Har blitt så verliebt i duften av sandalwood. Her må det testes!

Dagens duft er forøvrig Penhaligon's Endymion, en veldig, veldig, veldig god, engelsk cologne, som altfor snart blir tom.

Jenny B sa...

Här är mina val den här veckan!
Måndag: Etro Etra
Tisdag: Lorenzo Villoresi Iperborea, nyss inköpt på en shoppingtur genom Oslo med Glamourbibliotekaren :D
Onsdag: Comme des Garcons Lily
Torsdag: Keiko Mecheri Osmanthus

Äntligen har jag varierat mig och plockat fram både gamla och nya favoriter!

Jenny B sa...

Fredag 11-11-11: Gamla fina Poivre Piquant från L'Artisan Parfumeur. Den lilla flaskan är nästan slut. Måste köpa en ny sedan, för jag älskar doften!

Glamourbibliotekaren sa...

ja tenk, du har nesten brukt opp en parfymeflaske! Det er sjeldne saker i vår verden! :)

Jenny B sa...

Söndag: Jag provade två parfymer från Annick Goutal, Quel Amour och Grand Amour. Jag kände igen båda från när jag provade dem för några år sedan. Annick Goutals parfymer har en bi-not av något som inte riktigt passar mig. Eller? Jag kanske skall prova alla en gång till!